Jämför och boka hotell smidigt

Kategori: Alla hotell i Uppsala (sida 1 av 1)

Här hittar du samtliga omdömen vi skrivit om hotell i Uppsala. Omdömena är skrivna av oss och vi strävar alltid efter att ge en rättvis bedömning.

Radisson Park Inn

Radisson Park Inn

Radisson Park Inn är ett av Uppsalas allra populäraste hotell. Du hittar hotellet på 200 meters gångväg från Centralstationen. Med elegant inredning och perfekt läge är Park Inn ett av de hotell som lockar många resenärer. Alla rum har gratis Wifi och TV, de flesta har möjlighet att koka kaffe.

Boka här…

Vårt omdöme

Läget på Radisson Park Inn gör att hotellet är superbt för den som vill turista i Uppsala.

 

Boka Hotell Stella

Hotell Stella

Hotell Stella i Uppsala ligger vid Engelska Parken på gångavstånd från centrum. Stella är ett av de mer prisvärda hotellen i Uppsala med genomsnittspriser kring 640 kronor per natt. Inom bara 10 minuters gångväg hittar du nästan allt i staden och på riktigt nära håll har du flera av universitetets lokaler, bland annat Ekonomikum och Universitetsbilioteket.

Boka här…

Vårt omdöme om Hotell Stella

Hotellet bjuder på ett mycket konkurrensmässigt pris och enklare rum. Det är ett av de mest bokade hotellen via oss.

Best Western Svava

Best Western Hotel Svava

Hotell Best Western Svava är ett av de mest prisvärda hotellen i Uppsala. Med en oerhört central placering och relativt låga priser är hotellet ovärderligt för affärsresenären.

Du hittar Best Western Svava i Svavagallerian precis mitt emot tågstationen.

Boka…

Vårt omdöme

Rummen är relativt små men kostar också därefter. För dig som ska övernatta en eller några nätter och vill ha nära till allt så är hotellet rätt. Alla moderniteter finns på plats som att frukost ingår, det finns gratis Wifi och luftkonditionerade rum. Den här recensenten bor personligen ofta på Best Western Hotel Svava, just för att det är så enkelt.

 

Clarion Hotel Gillet

Clarion Hotell i Uppsala

Clarion Hotel Gillet är ett av de allra finaste hotellen i Uppsala om man ser till gästrecensionerna. Hotellet har en tydlig modern inrikting med New York-inspirerad restaurang och ekologisk frukost. Hotell Gillet ligger nära både Stora Torget och tågstationen, gångavstånd, det handlar om några kvarter. Clarion Gillet ingår i Clarion-kedjan.

Boka här…

Vårt omdöme

Som vanligt håller Clarion-hotellen hög standard och Uppsala är inget undantag. Clarion Hotel Gillet är dessutom ett sådant som lockar till sig festsugna på fredagar och lördagar till restaurangen Kitchen and Table. Man lockar dessutom med brunch på helgerna.

Hotellet är klart värt några övernattningar, rummen är svala och tysta även om restuarang och lobby är livliga.

 

Radisson Blu Hotel Uppsala

Hotell Radisson Blu Uppsala

Nybyggda Radisson Blu Hotel Uppsla är självt en av sevärdheterna i staden. I direkt anslutning till järnvägsstationen hittar du detta toppmoderna hotell med tydlig vilja att vara ett designhotell av rang. I Uppsala hittar du inget häftigare hotell idag.

Boka här…

Vårt omdöme

Hotell Radisson Blu i Uppsala är lite av en upplevelse. Hotellet är alldeles nybyggt alldeles intill tågstationen och har där på ett sätt blivit ett alldeles eget landmärke. Förutom ett bra hotell har man dessutom investerat ordentligt i en riktigt bra restaurang. Restaurang Picnic

Grand Hotell Hörnan – Centralt i Uppsala

Grand Hotell Hörnan

Grand Hotell Hörnan är ett traditionsfyllt hotell mitt i centrum alldeles invid Fyrisån. Hörnan ligger i en en byggnad från tidigt 1900-tal som renoverats 2013. Här har du nära till allt i Uppsala och får möjlighet att bo på ett hotell med traditionell charmighet.

Boka här…

Vårt omdöme om Grand Hotell Hörnan

Hörnan är ett hotell med äkta charm. Ett prisvärt hotell som verkligen doftar av gammeldags svensk charm även om det fått sig ett rejält ansiktslyft. Hotellet är ett av de som ligger allra centralast i Uppsala, precis vid Fyrisån. Trots detta är det ändå en relativt lugn gata. Ett extra plus för att hotellet erbjuder parkering så otroligt centralt.

Under 2015 tilldelades hotellet Årets Guldkrona av Sweden Hotels med motiveringen ”Grand Hotell Hörnan i Uppsala är ett av Sweden Hotels allra mysigaste och charmigaste hotell och har utsetts till Årets Guldkrona 2015.”